Termene și Condiții

www.vcm.ro
  • Dispozitii generale

Site-ul www.vcm.ro (in continuare „Site-ul” este un site de prezentare pentru servicii de administrare completă flote auto & autovehicule personale si vanzari directe de piese auto, ce aparține companiei VIP CAR MANAGEMENT S.R.L., cu sediul in Str. Masina De Paine, Nr.20b, Parter, Apartament 1, Bl.5, Sc.A, Sector 2, Bucuresti, CIF: RO28813160, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr J40/8316/2011, adresa de contact office@vcm.ro. (in continuare  „VIP CAR” sau Compania).

Compania a conceput acest site în scopul de a prezenta serviciile din domeniul auto pe care Compania le ofera si pentru a facilita clientilor solicitarea de oferte si efectuarea de programari.

Ofertele Companiei expuse pe internet sunt supuse integral modificărilor ulterioare şi se consideră oferte neobligatorii faţă de clienţi. Ofertele primite prin e-mail sau whatsapp de catre clienti se supun unor termene si conditii specifice, asa cum acestea apar in ofertele primite.

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor și condițiilor de utilizare politicii de confidentialitate si cookies, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea, și reprezintă întreaga înțelegere dintre părtilor.

 

  • Serviciile si Produsele pe care le oferim

Serviciile prezentate pe site sunt prezentate prin fotografii și detalii cu titlu informativ; acestea nu reprezintă o ofertă în sine. În vederea obținerii unei oferte de preț pentru produsele/serviciile solicitate, potentialul client va completa formularul disponibil pe site sau va suna la numarul de telefon pus la dispozitie in sectiunea Contact.

VIP CAR intermediaza vanzarea de produse prin intermediul formularului de contact pus la dispozitie pe Site. VIP CAR va raspunde la solicitarile de oferte trimise de clienti, iar produsele din oferta se vor supune Termenelor si Conditiilor ale partenerilor la care se va face trimitere in oferta primita.

 

  • Cererea de oferta

Utilizatorul poate obține oferta de preț pentru produsele afișate pe site prin completarea formularul disponibil prin completarea Formularului de contact din Pagina Principală. De asemenea, Utilizatorul poate solicita oferte prin telefon, prin e-mail:

Oferta emisă de Vânzător va include produsele solicitate, prețurile aferente, eventualele reduceri de preț, termenul de valabilitate al ofertei, termenul și condițiile de livrare, serviciile adiționale și prețurile acestora și orice alte detalii necesare.

 

  • Copyright si drepturi de proprietate intelectuala

Toate logo-urile străine, imaginile şi grafica expuse pe paginile de acces la internet ale lui VIP CAR sunt proprietatea Companiei şi se supun Copyright-ului celor care au licenţa. Toate fotografiile, logo-urile, textele, rapoartele, script-urile expuse pe aceste pagini, care sunt propria dezvoltare a lui VIP CAR sau au fost prelucrate de VIP CAR, nu au voie să fie copiate sau utilizate fără acordul scris a lui VIP CAR. Toate drepturile sunt rezervate.

 

  • Limitarea răspunderii

VIP CAR oferă produse, servicii și pune la dispoziție conținutul site-ului asa cum sunt și în funcție de disponibilitate. Acestea pot fi supuse anumitor limitări, erori determinate de utilizarea internetului și a căilor de comunicații.

Vă asigurăm de faptul că facem tot posibilul ca informațiile, descrierile, detaliile tehnice prezentate pe site să respecte întocmai realitatea, iar produsele livrate să fie conforme cu specificațiile tehnice afișate. Cu toate acestea, în cazul sesizării unor erori, inadverențe în conținutul site-ului, Compania își rezervă dreptul de a retrage o ofertă făcută în conformitate cu respectivele erori, sau de a anula o comanda efectuată, cu condiția informării potentialului client despre eroarea apărută.

 

  • Practici interzise

Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui website și tentativa de efectuare a acestora, incluzând utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, ş.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Dumneavoastră sunteți singurii răspunzători pentru daunele cauzate atât website-ului cât si altora, prin utilizarea neautorizată. In calitate de utilizator sunteți de acord să nu folosiți vreun program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării website-ului.

 

  • Soluționarea litigiilor și legea aplicabilă

Orice conflict survenit între Părți va fi soluționat pe cale amiabilă. În acest sens, vă încurajăm să ne contactați ori de câte ori întâmpinați probleme în ceea ce privește produsele și serviciile furnizate. În cazul în care din orice motiv conflictul nu poate fi solutionat pe cale amiabila, competența de soluționare a litigiilor revine instanțelor de judecată române din București. De asemenea, în cazul în care eventualele dispute nu sunt rezolvate satisfăcător, in cazul in care sunteti o persoana fizica vă puteți adresa Autorității Naționate pentru Protecția Consumatorului – www.anpc.ro.

Prezentele Condiții sunt reglementate și interpretate exclusiv în conformitate cu legislația din România.

 

  • Modificări ale prezentelor Termene si Condiții

VIP CAR își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și termenii și condițiile de utilizare, fără niciun fel de notificare prealabilă, fiind un website strict de prezentare. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.