Despre Noi

Scopul nostru

Este de a asigura cel mai inalt nivel de satisfactie a clientilor si a eficientiza bugetul alocat autovehiculelor acestora.

 

Ce ne diferentiaza de competitorii nostri? Echipa de profesionisti, flexibilitatea la nevoile tale, eficientizarea raportului calitate-pret, expertiza tehnica si inglobarea tuturor serviciilor de care ai nevoie intr-o singura platforma.

 

Vip Car Management este o companie pionier in domeniul asigurarii mentenantei auto si a administrarii flotelor auto. Serviciile noastre sunt exclusiviste si se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice.

Transparenta

Suntem transparenti in orice situatie, intelegem nevoile specifice ale fiecarui client si ne adaptam oricaror cerinte.

Asistenta rutiera 24/24

Va asiguram asistenta rutiera 24/24 si avem pregatirea necesara pentru a oferi asistenta in orice situatie.

Consultanta si servicii complete

Gasim o solutie pentru problemele legate de masina dumneavoastra cu un singur telefon.

Doar profesionisti

Echipa noastra este formata doar din profesionisti. Va eficientizam structura de costuri, negociem si achizitionam pentru dumneavoastra, la cele mai bune preturi.

20 de ani de experienta

Motto-ul nostru:

Oamenii inteligenti isi lasa grijile in mana profesionistilor. Vip Car Management isi propune sa devina unul din cei mai importanti jucatori in segmentul managementului auto. Solutiile noastre eficiente si cei 20 ani de experienta in domeniul serviciilor auto stau la baza indeplinirii acestui obiectiv.