Cele mai importante criterii atunci când alegi un service auto

Cele mai importante criterii atunci când alegi un service auto

Vizita la service-ul auto nu este cea mai așteptată, însă este necesară atunci când trebuie să faci revizia anuală sau ai ceva de reparat la mașină. Atunci când îți lași mașina pe mâna unei echipe pasionate, această experiență se poate transforma total. Cum ajungi, însă, la un service auto de încredere? Iată care sunt, din punctul nostru de vedere, cele mai importante criterii de care trebuie să ții cont.

1. Recomandările

În această eră în care ai acces rapid la informațiile care te interesează, ești mereu la un click distanță de o recenzie care-ți poate detalia experiența pe care cineva a avut-o cu un business. În plus, familia, prietenii sau colegii cu siguranță au și ei recomandările lor. Fă-ți un top personal, cu plusurile și minusurile fiecărei recomandări și orientează-te, evident, către service-ul cu majoritatea recenziilor favorabile.

2. Echipa

Principiul „omul sfințește locul” este de netăgăduit în multe business-uri, iar în spatele serviciilor excelente stau oameni dedicați. Orientează-te către o echipă de profesioniști pasionați de munca lor, care arată asta atât în relația cu clienții lor, cât și în munca propriu-zisă. Un mecanic auto talentat și cu adevărat dedicat meseriei sale îți va vorbi despre ce nu funcționează la mașina ta, de ce s-a ajuns acolo și care sunt pașii următori pentru rezolvarea problemei. Sunt meserii în care „vorba multă” poate fi un semn că treaba va fi bine făcută.

3. Transparența

Mulți șoferi sunt reticenți atunci când își duc mașina la un service, neștiind dacă acesta oferă într-adevăr reparații de calitate sau dacă proveniența pieselor de schimb este de încredere. Alege un service auto care-ți oferă transparență totală de la momentul preluării mașinii până la predare. Solicită o fișă de lucru care să-ți detalieze lucrarea și sumarul pieselor schimbate, dar și piesele înlocuite.

4. Echipamentele

Un service mare îți poate oferi servicii complexe și complete, indiferent dacă problema mașinii tale este de natură mecanică sau ține de tinichigerie. În general, îl vei recunoaște atât după dotările de ultima generație, cât și după modul în care se prezintă. Dotările sunt extrem de importante, pentru că astfel lucrarea va fi de calitatea, însă ordinea de la fața locului îți indică într-adevăr profesionalismul echipei. Îți iau ochii nu doar echipamentele de ultimă generație, dar și modul de lucru ordonat și meticulos? Atunci ai găsit service-ul potrivit.

5. Certificările

Un criteriu la fel de important ca cele de mai sus ține de transparența în acte. În cazul unui service auto, te interesează acreditările și autorizațiile conforme din punct de vedere legal, garanția lucrărilor și a pieselor folosite, acolo unde este cazul, dar și facturile și bonurile fiscale. 

Un service care poate certifica experiența echipei este capabil să consolideze o relație de lungă durată cu clienții săi.

Aceste criterii sunt esențiale pentru a alege un service auto de încredere, care pe termen lung te poate ajuta să economisești timp și bani. Noi căutăm mereu soluții pentru clienții noștri astfel încât să nu facem niciun rabat de la calitatea serviciilor pe care le oferim. Suntem selectivi în alegerea partenerilor noștri și colaborăm doar cu echipe cu experiență dovedită și pasiune pentru tehnologia auto.